Kansallisromantiikan maalauskurssi

9/12 oppilaspaikkaa varattu

Ryhmä kokoontuu 24.3., 14.4., 12.5. ja 26.5. klo 10-16

Kurssimaksu tarjouksessa 150€ (normaalihinta 200€), sisältää öjyvärit ja maalausnesteet

oppilas tuo omat piirustusvälineet, siveltimet ja maalauspohjan

Opetus järjestetään Emmi Mustosen ateljeella, Itsenäisyyden katu 16:ssa (käynti Lähteenkadun kautta)

Emmin kursseilla saa täydellistä vastapainoa arkityölle. Haastava öljyvärimaalaus hyvässä ja riittävän vaativassa opetuksessa harjoittaa taitojen lisäksi keskittymistä ja auttaa pysähtymään. Suosittelen kaikille taitoihin ja taustoihin katsomatta!
— Henna Paananen

Suomessa romantiikka sai 1800-luvulla kansallisromanttiikan piirteitä. Suomalaisuuden juuria kaivettiin esiin antaumuksella, luontoa rakastettiin hyvin vahvasti ja kansallisia piirteitä korostettiin.Kansallisromantiikka tarkoittaa tyylisuuntaa,jossa ihannoidaan ja arvostetaan kansallisia aiheita romantiikan värittämänä. Kansallisromantiikalle on ominaista tunnepitoisuus.

Kansallisromantiikan inspiroimana oppilaat maalaavat öljyväreillä oman aiheen, joka pohjautuu oppilaan valitsemaan kuvaan. Kuva voi olla kultakauden taideteos tai valokuva. Teoksissa korostetaan estetiikkaa ja romanttista tunnetilaa.

Oppilas tuo mukanaan siveltimet, taulupohjan ja piirustuvälineet.


Kenelle kurssi soveltuu?

Kurssi soveltuu kaikille motivoituneille maalareille, jotka ovat kiinnostuneita öljyvärimaalauksesta ja Suomen kultakauden taiteesta. Ryhmäkoko pidetään pienenä, jotta jokainen saa mahdollisimman paljon oman tasoista opetusta.

Ilmoittaudu mukaan Kansallisromantiikan maalauskurssille

Ilmoittautuminen kurssille on sitova ja kurssimaksu voidaan tarvittaessa periä. Varmistathan siis ilmoittautuessasi, että pääset varmasti mukaan. Jos oppilas ilmoittaa peruutuksesta viikkoa ennen kurssin alkamista, veloitetaan kurssin hinnasta 50%. Ilmoittamatta jätetyt peruutuksen laskutetaan kokonaisuudessaan. Oppilaspaikkoja on vain rajoitettu määrä ja kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Nimi *
Nimi
Puhelinnumero *
Puhelinnumero
Voiko kurssilla olla mukana pieni koira? *
Apuopena kurssilla on toiminut ystävällinen Nyytti-koira, jolle oppilaat ovat syöttäneet kasoittain herkkuja.