Ateljee Emmi Mustonen

Kirjavaisenkatu 17
33560 Tampere

Kysy vapaina olevien teosten listaa:

emmi@emmimustonen.com // 050 4024152

Helsingissä teoksia välittää Marjukka Uusitalo
marjukka@galleriauusitalo.inet.fi // 040 547 5379

 
 

Yhteistyö

Yritykset

Tilaustyöt Mustoselle tarjoavat yrityksille ja yhteisöille uniikin tavan kommunikoida sidosryhmiensä kanssa. Kuvataiteella on mahdollista parantaa työssäviihtyvyyttä, ilmaista arvoja ja yrityskulttuuria, sekä tehostaa asiakasviestintää ja markkinointia.

Markkinoimalla Mustosen töitä yrityksellä on mahdollista laajentaa tarjontaa, kasvattaa liikevaihtoa ja palvella asiakkaita entistä kattavammin. Taidenäyttelyn voi järjestää osana yrityksen tapahtumaa tai vaikka asiakasiltaa. Mustonen on tehnyt yhteistyö muun muassa Lähitapiolan, Pirkanmaan Nuorkauppakamarin ja Nordic Business Forumin kanssa.

Jos yritykselläsi on näkemys yhteistyöstä, mitä voisitte Mustosen kanssa jatkojalostaa, otathan rohkeasti yhteyttä.

Järjestöt

Mustonen tekee mielellään yhteistyötä järjestöjen kanssa, mitkä ajavat myös taiteilijan arvomaailmalle tärkeitä asioita. Kuvataiteella on historiallisesti ollut suuri yhteiskunnallinen merkitys ja sen avulla on muokattu asenteita ja aloitettu jopa vallankumouksia. Mustonen on valveutunut ajattelija ja voi edesauttaa järjestöä tulemaan kuulluksi. Järjestön on mahdollista saada yhteistyön kautta uudenlaista näkyvyyttä ja julkisuutta toiminnalleen. Mahdollisia toteutustapoja yhteistyölle ovat esimerkiksi tilaustyöt ja näyttelyt. Mustonen on tehnyt järjestöille myös muotokuvia tilaustyönä.

Nimi *
Nimi